ads2
ads2

تفاوت ظروف مختلف آلمینیومی معمولی با نوع هاردانادایز شده

03-818x400w

ظروف هاردانادایز، ظروفی هستند که از آلمینیوم که طی فرآیند سخت می گردد ساخته می گردد.

تفاوت ظروف آلمینیومی هاردانادایز با ظروف آلمینیومی معمولی در چیست؟

ظروف پخت و پز آلمینیومی دارای این حقیقت هستند که مقدار قابل ملاحضه ای از آلمینیوم خود را در حین پخت به غذای داخل خود منتقل می گردند.

چندین تحقیق و مطالعه این مورد را تایید کرده است که مقدار آلمینیوم ای که در حین عملیات پخت و پز به محتویات غذا منتقل می گردد برای سلامتی انسان مضر می باشند.

آلمینیوم در لیست 2007 سم های دارای اولویت کشور ایالات متحده ثبت گردیده است که این لیست هر سال به روز می گردد(Agency for Toxic Substances & Disease Registry) .

آلمینیوم به عنوان سم برای سیستم عصبی انسان (Neurotoxicity ) و سیستم ایمنی بدن (immunotoxicity ) و سیستم ژنتیک (Genotoxicity) شناخته شده است.

Anodization یا هاردانایزینگ پروسه ای می باشد که از حمام شیمیایی استفاده می گردد تا سطح آلمینیوم برای دریافت شارژ الکتریکی که سبب افزایش سختی لایه اکسید می گردد و سطح را سخت تر می نماید و عمرسطح ظروف را بیشتر و از خوردگی آن جلوگیری می کند.

بدون شک آلمینیوم هاردانادایز شده نسبت به المینیوم معمولی کمتر اکتیو می باشد و در نتیجه آلمینیوم کمتری پخش خواهد گشت که این به دلیل سختی بالای سطح این ظروف نسبت به نوع معمولی می باشد.

اگرچه آسیب رساندن به سطح آلمینیوم سخت شده نسبت به نوع معمولی دشوار تر است اما به هر حال آن نیز آسیب پذیر می باشد لذا در استفاده از این ظروف نیز باید احتیاط رعایت گردد.

بزرگ ترین مزیت ظروف هاردانادایز نسبت به ظروف آلمینیومی معمولی افزایش طول عمر آن می باشد اما باید توجه داشت که در شستشوی تمامی ظروف پخت و پز از جمله ظروف هادانادایز باید دقت نمود تا هم طول عمر ظروف بالا رود و هم از پخش شدن مواد ظروف در غذای مورد طبخ جلوگیری گردد.

برگرفته از سایت:grandkala

درباره نویسنده

نوشته های مرتبط

پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثبت نام در باشگاه مشتریان

نام و نام خانوادگی :

ایمیل :

تلفن همراه :