ads2
ads2

سیستم حرارت دهی القایی و پلوپزها

17878753Clip_8

حرارت دهی القایی و پلوپزها:

برخی از پلوپزها قدم های دقیق تری برای طبخ برنج بر می دارند.آنها از تکنولوژی به نام حرارت دهی القایی استفاده می کنند. در حالی که در پلوپزهای معمولی حرارت به صورت مستقیم از صفحه الکتریکی زیر قابلمه طبخ منتقل می شود.

پلوپزهای حرارت القایی حرارت خود را از یک جریان الکتریکی از دیواره ی پلوپز دریافت می کنند.

حرارت دهی القایی در بسیاری از دستگاه ها غیر از پلوپز نیز استفاده می شود. در این شرایط جریانی در طول سیم پیچ فنری از جنس مس عبور می کند.حرکت جریان در طول سیم پیچ یک میدان مغناطیسی ایجاد می کند. قابلمه پلوپز در مرکز این میدان مغناطیسی قرار می گیرد.میدان مغناطیسی یک جریان الکتریکی درون قابلمه طبخ ایجاد می کند و این جریان الکتریکی تولید گرما و حرارت می کند.

حرارت می تواند از طریق جریان الکتریکی تولید شود اگر جنس قابلمه از مواد مغناطیسی باشد.این پدیده موسوم به هیستریس(hysteresis) است که در آن مواد مغناطیسی درجه ای از مقاومت به هر گونه تغییر سریع در خواص مغناطیسی خود نشان می دهند. این مقاومت تولید می کند که منجر به تولید حرارت لازم برای طبخ می شود.

حرارت دهی القایی باعث افزایش کارایی پلوپز ها از سه بعد می شود.

1.روش حس دما می تواند دقیق تر باشد و دما را دقیق تر تنظیم کند.

2.منطقه پخش دما در این روش به صورت قطری عمل می کند و در نتیجه حرارت فقط از پایین به بالای قابلمه منتقل لمس گردد.

3.میزان گرما می تواند با کاهش یا افزایش میدان مغناطیسی تنظیم گردد.

این فاکتورها مهمترین عوامل محبوب بودن پلوپزهای حرارتی القایی هستند.

درموارد اشتباه انسانی این نوع پلوپزها با تنظیم زمان و حرارت در برنامه انتخاب شده آن اشتباه را جبران می کند.

استفاده درست از پلوپزها.

موارد متعددی را برای کار کردن با یک پلوپز باید در ذهن بسپارید.

اما قبل از آن نگاهی به انواع برنجی که مایل به طبخ آن هستید بیاندازیم. مخصوصاً به تفاوت برنج قهوه ای و برنج سفید:

در حالی که چندین نوع برنج معمولی سفید از گونه ی اوریزا،oryza،وجود دارد. برنج سفید و برنج قهوه ای تنها در میزان شالیکوبی شدن و غربال شدن آنها متفاوتند.وقتی برنج برداشت می شود،غلاف طبیعی آن که سبوس نامیده می شودهمراه آن قرار دارد و برای تولید برنج قهوه ای آن غلات برداشته می شود. از آنجا به بعد میزان شالیکوبی بیشتر منجر به تولید برنج سفید در درجات متفاوت می گردد. زیرا با برداشتن لایه های سبوس مرحله به مرحله آن را از برنج قهوه ای به برنج سفید تبدیل می کنیم.

علاوه بر لایه های سبوس برنج دارای بخش کوچکی به نام جرم هسته است که به آن چسبیده است و در حین شالیکوبی از بین می رود. زمانی که برنج از تمامی این مراحل گذشت،به آن برنج سفید اطلاق می گردد.در زمان استفاده از برنج برای طبخ با هر دستگاهی باید ابتدا برنج شسته شود. این عمل به جدا شدن ذرات باقی مانده از فرآیند شالیکوبی و همچنین نشاسته اضافی و پودر تالک مورد استفاده در روند شالیکوبی کمک می کند.مگر اینکه از انواع بدون نیاز به شستشو که در برخی از کشور ها ارائه می شود استفاده کنید.

نکته ی دیگر استفاده از فنجان اندازه گیری است که همراه پلوپز به شما ارائه می گردد. اندازه ی این فنجان از کشور به کشور متفاوت است.

مطمئن شوید که فنجان درستی را برای پلوپز خود انتخاب کرده اید.همچنین پلوپزها یک ظرفیت بهینه برای طبخ برنج دارند. برای مثال یک پلوپز با ظرفیت 7فنجان،بهترین کارایی را با 4تا 6 فنجان دارد و استفاده از حداکثر ظرفیت یا ظرفیت حداقل یعنی یک فنجان نتیجه مطلوبی به شما نمی دهد.نکته قابل توجه این است که گونه های مختلف برنج به مقادیر متفاوتی از آب برای طبخ مطلوب نیاز دارد.

در قسمت درونی برخی از قابلمه ها درجه بندی برای مقدار آب و برنج درج شده است.

تازه بودن برنج و نوع آن به مقدار آب مورد نیاز تاثیر گذار است. مقدار آب بیشتری برای برنج های قدیمی مورد نیاز است. چگونه پلوپز مورد نیاز خودم را انتخاب کنم؟

پلوپزها دستگاه های بسیار مفیدی برای طیف گسترده ای از افراد است. پلوپزها برای دانشجویان،والدین کارمند و آشپزها کاربرد فراوانی دارد. بنابراین کدام پلوپز برای شما مناسب است؟

آیا پلوپز با آیتم های فراوان می خواهم یا اینکه یک مدل ساده برای من کافی است؟ مدل های پیشرفته تر تنوع روش های طبخ مختلفی را برای ما به ارمغان می آورد. انتخاب های ویژه شامل گرم نگه داشتن برنج و آماده سرو،سرعت دهی به طبخ، گرم کردن برنج یا شروع زمان طبخ می باشد.

به خاطر داشته باشید که توانایی های خاص دوباره قیمت دستگاه را بالاتر می برد.

به چه اندازه و ظرفیتی از پلوپز نیازمندیم؟

در زمان انتخاب اندازه پلوپز به میزان برنجی که می خواهید طبخ کنید توجه نمایید. اگر به اندازه ی خودتان برنج می پزید پلوپز بزرگ طعم و کیفیت طبخ شما را تغییر می دهد.بهترین کیفیت طبخ را زمانی بدست آورید که در پلوپزی به اندازه ی میانگین طراحی شد. برای آن برنج طبخ کنید.

علاوه بر آن آیا می خواهید غذاهای دیگری در آن بپزید؟ بنابراین پلوپز-بخارپز تهیه کنید.

در چه نوع جنسی از قابلمه می خواهید برنج طبخ کنید؟

برخی از افراد قابلمه آلومینیومی با روکش نچسب را ترجیح می دهند برخی دیگر قابلمه های طبیعی از جنس چدن یا مس را ترجیح می دهند که به خودی خود نچسب هستند.

چه ویژگی هایی را باید در نظر داشته باشیم؟

داشتن درب شیشه ای برای مشاهده ی روند طبخ غذا،دریچه خروج بخار که جلوی سر ریز شدن غذا را می گیرد و همچنین شاخص اندازه گیری درون قابلمه برای افرادی که نمی خواهند از فنجان اندازه گیری استفاده کنند. از نکات قابل توجه در خرید پلوپز است.

برگرفته از سایت:hugel

درباره نویسنده

نوشته های مرتبط

پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثبت نام در باشگاه مشتریان

نام و نام خانوادگی :

ایمیل :

تلفن همراه :