ads2
ads2

نکاتی مهم در مورد رنده آشپزخانه

11951774_1644618992459474_1845643900414211766_n

رنده آشپزخانه یکی از کاربردی های مورد نیاز آشپزخانه است .
رنده وسیله ی مهم و پرکابردی در آشپزخانه است و برای تبدیل کردن سبزیجات و پنیر و میوه ها به قطعات مختلف به کار می آید اما موضوع اینجاست که نباید یک رنده را به مدت زمانی طولانی در آشپزخانه نگه داشت چون بتدریج از کیفیت محفظه های خرد کننده و تیز آن کاسته می شود و به راحتی هم قابل تیز شدن مجدد نیستند و باعث از بین رفتن و تلف شدن بخش زیادی از موادی که با آن قطعه قطعه می شوند نیز می شوند.
تمیز کردن رنده: برای تمیز کردن رنده، مقداری نان خشک روی آن بمالید و سپس به راحتی آنرا بشویید.
یک رنده خوب باید از جنسی باشد که زنگ نزند . با یک برس یا مسواک تمیز که برای اینکار اختصاص داده شده میتوان راحت انرا شست و سپس با دستمال خشک کرد .
بنابرانی با توجه به قیمت پایین رنده در بازار، پیشنهاد می شود دستکم هر یک سال یکبار اگر از رنده خود به طور متوسط هفته ای دوبار استفاده می کنید، آن را با یک رنده نو عوض کنید.
مطالب بالا از سایت جذب ذات آی آر
نکاتی برای ایجاد سهولت در کاربرد رنده آشپزخانه
1 – قبل از کار کردن با رنده با مقداری روغن سالاد یا روغن مایع آنرا چرب کنید . هم کار رنده کردن و هم شستشو و تمیز کردن آن تر آسان خواهد بود .
2 – پس از اتمام با مابع ظرفشویی یا صابون و مسواک با برس سوراخ های آنرا عاری از مواد کرده و آبکشی کنید .
3 – پس از شستن خشک کنید و مراقب باشید فولاد و جنس آن ضد زنگ باشد . در غیر اینصورت انرا استفاده نکنید .
منبع:سایت سفره خانه

درباره نویسنده

نوشته های مرتبط

پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثبت نام در باشگاه مشتریان

نام و نام خانوادگی :

ایمیل :

تلفن همراه :