ads2
ads2

15 نکته چرخ گوشتی برای کدبانوها

HR2726_90-IMS-en_SA-(1)

در استفاده از چرخ گوشت باید نکاتی را مدنظر داشته باشید و هر بار هنگام استفاده از چرخ گوشت و شست و شوی آن به توصیه هایی که در ادامه می آید عمل کنید.

برای آن که چخ گوشت سالمی داشته باشید و نگران طول عمر و خرابی قطعات یا موتور آن نباشید تنها باید نکاتی را مدنظر داشته باشید و هر بار هنگام استفاده از چرخ گوشت و شست و شوی آن به توصیه هایی که در ادامه می آید عمل کنید.

1 – برای افزایش طول عمر چرخ گوشت از برش های کوچک گوشت استفاده کنید
برش های بزرگ علاوه بر این که با فشار وارد محفظه چرخ گوشت می شود، باعث می شود فشار زیادی به موتور دستگاه وارد شود.

2 – هرگز برای خرد کردن سبزیجات از چرخ گوشت استفاده نکنید
آب موجود در سبزی ها ممکن است به موتور دستگاه نفوذ کند و باعث خرابی آن شود.

3 – بعد از هر بار استفاده از چرخ گوشت محفظه و تیغه های داخلی آن را به خوبی پاک کنید و اجازه ندهید کوچک ترین ذره ای از گوشت یا چربی درون محفظه دستگاه باقی بماند.

4 – هنگام خرید چرخ گوشت دقت کنید تیغه ها و صفحات برش درون دستگاه ضدزنگ باشد
ضد زنگ بودن این قطعات مانع از زنگ زدن و فرسودگی بعد از شست وشوهای مکرر می شود.

5 – یکی از مهم ترین ویژگی های چرخ گوشت، قدرت موتور و سیستم چرخش معکوس آن است
هنگام انتخاب چرخ گوشت به میزان قدرت و توان موتور آن توجه کنید.

6 – برای مدت زمان طولانی از دستگاه چرخ گوشت استفاده نکنید
موتور چرخ گوشت های خانگی، قدرت چرخ گوشت های صنعتی را ندارد و در صورتی که برای مدت طولانی بیشتر از ۱۵ دقیقه از آن استفاده کنید عمر دستگاه کم می شود.

7 – هنگام چرخ کردن گوشت، پیاز به آن اضافه نکنید
اضافه کردن پیاز ممکن است موجب خرابی موتور شود چون امکان نفوذ آب پیاز به دستگاه وجود دارد.

8 – هر ۳ ماه یک بار برای تیز کردن تیغه دستگاه اقدام کنید، در ضمن اگر تصمیم دارید مقدار زیادی گوشت را چرخ کنید، باید هر چند دقیقه یک بار به دستگاه استراحت کوتاهی بدهید.

9 – همیشه هنگام چرخ کردن گوشت، گوشت کوب چرخ را درون محفظه استوانه ای قرار دهید تا از وقوع حادثه پیش بینی نشده پیشگیری کنید.

10 – اگر قصد خرید چرخ گوشت جدیدی را دارید بعد از آن که از قدرت موتور آن مطمئن شدید به تعداد قطعات آن توجه کنید
چرخ گوشت هایی را انتخاب کنید که تمیز کردن و شست وشوی آن ساده و آسان باشد.

11 – تیز بودن تیغه های چرخ گوشت اهمیت زیادی دارد
اگر تیغه از آلیاژ نامناسب باشد و به اندازه کافی تیز نباشد هنگام چرخ کردن باعث له شدن گوشت می شود.

12 – در صورتی که قصد دارید چرخ گوشت تان را روی کابینت آشپزخانه بگذارید هنگام خرید به ارتفاع آن توجه کنید.

13 – هرگز چرخ گوشت را بدون گوشت روشن نگذارید
این کار موجب می شود تا دور موتور دستگاه بالا برود و موجب افزایش گرما و فرسودگی قطعات موتور شود.

14 – در صورتی که بیش از ۶ ماه از چرخ گوشت تان استفاده کرده اید و تیغه آن کند شده است، برای تیز کردن تیغه اقدام کنید.

15 – سعی کنید از گوشتی استفاده کنید که بدون رگ و پیه باشد، چون رگ و پیه گوشت به تیغه های دستگاه گیر می کند و مانع چرخش تیغه و درنهایت وارد آمدن فشار به دستگاه می شود.

منبع:سایت akairan

درباره نویسنده

نوشته های مرتبط

پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ثبت نام در باشگاه مشتریان

نام و نام خانوادگی :

ایمیل :

تلفن همراه :